Tyck till
Talande webbLyssna

Seminarium om gemensamma lösningar för avlopp och dricksvatten

Timmerstuga vid vattnet Björna

Kommunen bjuder in till seminarium för att du ska få inspiration och stöd i att ta fram en gemensam lösning för avlopp och dricksvatten.

Värmdö kommun arbetar tillsammans med organisationen Race for the Baltic och projektet Baltic Sea City Accelerator för att främja lösningar för ett välmående Östersjön.

I skärgården kan det på många platser vara en utmaning att lösa vatten- och avloppsfrågan på sin egen fastighet. Att göra lösningar ihop med flera fastighetsägare har visat sig vara ett hållbart och ekonomiskt alternativ.

Seminarium

För att få stöd och inspiration i att ta fram en gemensam lösning för avlopp och dricksvatten bjuder vi nu in till ett seminarium. På seminariet får du träffa leverantörer, entreprenörer och andra företag som kan hjälpa till. Representanter från bygg- och miljöavdelningen finns även på plats.

När? 19 april, klockan 17:30-20:00

Var? Värmdösalen i kommunhuset på Skogsbovägen 9-11 i Gustavsberg.

Hur? Företagen får chans att presentera sig och det kommer finnas tid för frågor och mingel.

Varför? Vi vill hjälpa er att göra rätt. Ta chansen att få inspiration till en hållbar lösning.

Anmälan

För att anmäla dig till seminariet fyller du i informationen nedan och klickar på skicka.

Vi samlar in ditt namn och din e-postadress för att vid behov kunna återkoppla om förändringar gällande seminariet samt för att kunna beräkna antalet anmälda. Dina insamlade uppgifter kommer endast att sparas fram till och med att seminariet genomförts. När seminariet är avslutat förstörs både den digitalt och manuellt insamlade informationen.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 18 april klockan 23.59.

Senast publicerad: 2018-04-19