Talande webbLyssna

Friluftsaktiviteter

Aktiviteter för dig som gillar friluftsliv med djur, natur och hav.

Aktiviteter i Värmdö

Djur- / Ridläger på Nysveds Gård

Vad: Ridläger, ridlekis eller riddjuris beroende på ålder och nivå. Vi delar in grupper efter erfarenhet. Vi rider på volten och ut i skogen, kör ponny med vagn, tar hand om och matar gårdens alla djur och massa annat skoj. Medtag egen lunch. Vi bjuder på fika/mellis. Välkomna!

För vem: Alla barn och unga från 5 år.

När: måndag-onsdag 28-30 okt kl. 9-15

Pris: 1950 kr

Information & anmälan: nysved@gmail.com eller http://www.nysvedsgard.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dagläger på Grinda lantbruk

Vad: Vi kommer sköta om och lära oss mera om gårdens alla djur, rida och köra häst & vagn, även mycket tid att ”bara” umgås och mysa med djuren. Det serveras varm lunch och samt ett rejält mellanmål. Oömma varma kläder efter väder, vi är MYCKET UTOMHUS! Det går att delta en eller flera dagar.

För vem: 7-13 år

När: tisdag – fredag 29 okt till 1 nov kl 10-16

Var: Grinda Lantbruk, Grinda

Pris: Från 700 kr per dag, rabatt om man deltar flera dagar

Anmälan: Maria 0730-922549, maria@grindalantbruk.se

Mer information: Under veckan finns även andra aktiviteter för hela familjen, ponnyridning, häst och vagn, bondgårdsmorgon/-kväll med mera. Se hemsidan för mer information. www.grinda.selänk till annan webbplats

Familjefiskedag med Sportfiskarna

Vad: För barn och familjer som vill prova på att fiska eller utveckla sitt fiskeintresse, anordnar vi en öppen fiskedag utan föranmälan i Gustavsbergs hamn. Deltagarna får fisketips och inspiration anpassad efter deras nivå och får prova på olika typer av fiske, så som långspömete, bottenmete och feedermete. Under dagen bjuder vi på lunch till samtliga deltagare. Vi har med oss all tänkbar fiske- och säkerhetsutrustning till samtliga aktiviteter.

För vem: Alla

När: 31 okt kl 10-14.

Var: Kattholmen, Gustavsbergs hamn

Pris: Kostnadsfritt

Mer info: Drop-in. Kontakta Victor Sandberg vid frågor, e-post: victor.sandberg@sportfiskarna.se, telefon: 08-410 80 613.

Senast publicerad: 2019-10-16

Värmdö kommun