Talande webbLyssna

Idrottsaktiviteter

Lovaktiviteter för dig som gillar sport och idrott.

Aktiviteter i Värmdö

Höstlovsläger med Värmdö skärgårdsgymnaster

Vad: Truppgymnastikläger för dig som vill prova hoppa trampolin och göra andra roliga gymnastikövningar. Vi välkomnar både nybörjare och avancerade. Ta med vattenflaska, träningskläder egen lunch och mellis.

För vem: För barn födda 2005-2012
När: Tisdag 29 oktober kl 9-16
Var: Ösby Sporthall
Pris: 350 kr för icke medlemmar
Anmälan och frågor: Anmäl på vsg.nu, under flik ”anmälan” i listen högst upp, senast måndag 21/10. mail: susanne@vsg.nu, tel, 570 319 92, mer info: vsg.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Öppen handbollsskola på höstlovet

Vad: Handbollsskolan anpassas efter deltagarnas ålder och kommer innehålla mycket lek blandat med motorikbana, bollteknik, stafetter, boll-lekar och enkelt matchspel med olika regler. Lite mer förenklade regler för de yngre och mer en ordentlig regelgenomgång för de äldre som är mer mottagliga och intresserade.

För vem: Barn och unga från 7 år.

När: Torsdag och fredag 31 okt – 1 nov kl 10-13

Var: Gustavsbergs sporthall

Pris: Kostnadsfritt

Info: Aktiviteten är gratis och drop-in, du behöver alltså inte anmäla dig utan bara komma. www.gustavsberghandboll.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster