Talande webbLyssna

Aktivitetshuset Brunnen

Stängt pga vattenskada.

Ung i Värmdö har skapat mötesplatsen Aktivitetshuset Brunnen för att möjliggöra samarbeten med aktörer som vill bedriva verksamhet för unga.

Lokalerna i huset bildar en varierad mötesplats där olika former av verksamhet ges möjlighet att utvecklas utifrån intresset att skapa en spännande och givande fritid där unga kan mötas.

Genom att nyttja aktivitetshuset Brunnen kan aktörer få tillgång till en platsbunden mötesplats att utveckla samt stärka sin verksamhet i samverkan med Ung i Värmdö, samt sprida och bredda kännedom om den egna verksamheten till unga. Detta genom att erbjuda en öppen verksamhet och bjuda in unga till egna aktiviteter, event, häng eller projekt. Det öppnar upp för ungas delaktighet i skapandet av fritidsaktiviteter och möjliggör ett utrymme att mötas på egna villkor, med hjälp av en erfaren ledare.

Har du som är ung i Värmdö, eller är aktör som vill bedriva verksamhet för unga i Värmdö, intresse av att nyttja aktivitetshuset Brunnen så tveka inte att kontakta våra ledare som hjälper dig/er med allt från att bolla idéer till planering, organisering samt marknadsföring av era aktiviteter. Oavsett om ni vill skapa ett event, eller ha en kontinuerlig aktivitet, är du varmt välkommen att dela dina tankar och idéer med oss så hjälps vi åt att skapa en givande och rolig fritid för unga!

För att ta del av vilka verksamheter som bedrivs på Brunnen just nu ladda ner vår gratisapp som uppdateras med information om Ung i Värmdös mötesplater och aktiviteter, alternativt kontakta David eller Anna!

Senast publicerad: 2018-09-20

Kontakt

David Arefjärd
david.arefjard@varmdo.se


Anna Ringman
anna.ringman@varmdo.se


Samordnare: Jenny Rogeland

Telefon
08-570 485 94
070-168 04 01


Adress:
Ligger vid Brunns skola på Ingarö

 

Öppettider

Stängt pga vattenskada. Planering av verksamhet på alternativ plats pågår.


 


Mer kontaktinformation