Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

26 september 2019

Klart med ny restauratör på Kattholmen!

Nu står det klart vilka som till sommaren 2020 kommer att driva restaurang på Kattholmen i Gustavsberg. Bolaget som ska driva verksamheten har skrivit kontrakt med Värmdö kommun och restaurangen beräknas öppna senast den första juni nästa år.

Kattholmen har under de senaste åren utvecklats till att bli en samlingsplats för värmdöborna och gästhamnen är ett uppskattat besöksmål för båtmänniskor från hela Stockholms skärgård. Planerna på en restaurang i det gamla elverket har funnits med länge, och nu är kontraktet upprättat och påskrivet. Senast den 1 juni 2020 öppnar restaurangen med ägaren Daniel Arlycke, som också driver Villa Soludden, i spetsen.

”Vi vill skapa ett landmärke för Gustavsbergs hamn, Kattholmen & Värmdö Kommun. Restaurangen ska vara något som vi värmdöbor vill identifiera oss med och vara stolta över, något som är mer än just en vanlig restaurang”, säger Daniel Arlycke.

Utformningen av lokalen och närliggande ytor kommer ha fokus på kulturmiljön och framöver planeras en komplettering av ett orangeri till verksamheten. Restaurangen kommer även erbjuda en uteservering samt en bardel och kommer att hålla öppet året om.

Läs mer om ny resturatörlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarLänkar

Dokument