Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

28 oktober 2019

Ny VD för VärmdöBostäder

Den 14 oktober tillträdde Kenneth Claesson som ny VD för VärmdöBostäder AB. Kenneth har jobbat i olika roller på Svenska Bostäder sedan 2004, senast som distriktschef för Distrikt Innerstaden.

”Jag är så otroligt glad över att få den här möjligheten. Jag har fått ett professionellt och varmt intryck av organisationen och styrelsen. Jag hoppas kunna bidra med ett stabilt och tryggt ledarskap med sikte på att hyresgäster, ägare och övriga intressenter ska var nöjda med bolagets leverans gällande service, kvalitet och affärsmässighet. VärmdöBostäder ska också vara en attraktiv arbetsplats där hela personalen fortsätter att bidra till bostadsområdenas positiva utveckling med trygghet och hållbarhet i fokus.”, säger Kenneth Claesson.

”Det känns mycket bra att få Kenneth ombord. Hans breda erfarenhet från liknande verksamhet gör att han snabbt kan sätta sig in i VärmdöBostäders verksamhet och att han, tillsammans med övrig personal, kan driva på utvecklingen inom alla de områden som är viktiga för bolaget: god kundservice, effektiv fastighetsförvaltning och nybyggnation.”, säger Göran Jansson, ordförande VärmdöBostäder.


Faktaruta:

VärmdöBostäder AB ägs till 51 procent av Värmdö kommun och 49 procent av Rikshem. Bolaget äger och förvaltar cirka 2000 lägenheter och drygt 100 lokaler inom kommunens gränser.


0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarLänkar

Dokument