• Brunt vatten kan förekomma i Gustavsberg och på Ingarö
    Just nu håller en omläggning av vattenledningar på att utföras mellan Ingarö och Gustavsberg. Detta kan göra att kranvattnet blir tillfälligt brunt för vissa boende i området. Om du upplever att vattnet är missfärgat, se till att spola vattnet tills det är klart. Vattnet är drickbart och missfärgningen är inte farlig, men undvik att använda tvättmaskinen om vattnet är missfärgat.
    Mer information

Stor kvalitetsmässa för Värmdö kommuns förskolor

Publicerad 02 oktober 2020

En kompetensutvecklingsdag för personal med erfarenhetsutbyte, föreläsningar och inspiration under fredagens kvalitetsmässa

Idag, fredagen den 2 oktober, pågår Kvalitetsmässan för de flesta av Värmdö kommuns förskolor. Kvalitetsmässan erbjuder utbyte av idéer, möjlighet till inspiration och tillfälle att ta del av två uppskattade föreläsningar av Katinka Vikingsen, författare till boken Rum för lärande. De förskolor samt personal som inte kan ta del av upplägget under fredagen har möjlighet att ta del av samtligt material vid eget valt tillfälle.

Inför Kvalitetsmässan ombads samtliga förskolor att skicka in fem bilder var, som under ämnet STOLTHET beskrev deras verksamhet. Det blev en härlig blandning av foton, som verkligen visar den fantastiska bredd och mångfald i pedagogiska riktningar som vi erbjuder våra yngsta medborgare.

Vill du få en inblick i deras vardag? Tryck på play och passa på att njuta av bildspelet över!
Trevlig helg!