Välkomna till Sports Heart Camp 2020!

Publicerad 12 december 2019

Mall för nyhetsbild

Nu är anmälan öppen till Sports Heart Camp 2020! Den 2-7 augusti 2020 genomförs det stora idrottslägret dit barn och ungdomar kommer från hela landet.

Det blir sjätte året som Sports Heart Camp arrangeras. Varje år har lägret växt och nya sporter tillkommit - nytt för i år är karate och tennis. Totalt kommer det att finnas 16 sporter/inriktningar på programmet. Alla barn och ungdomar mellan 5-15 år är välkomna att delta på Sports Heart Camp! Är du från 16 år och uppåt? Då kan du vara med som ledare.

Stärka barn- och ungdomsidrotten

Värmdö kommun och Sports Heart har ett samarbete där målsättningen är att arrangemanget ska bidra till att profilera Värmdö kommun som en attraktiv plats för besökare och medborgare samt stärka kulturen för barn-och ungdomsidrott i Värmdö.

Vill din förening vara med?

Sports Heart Camp samarbetar idag med föreningar och förbund, och välkomnar fler in i engagemanget. Är du med i en förening som arbetar för en inkluderande barn- och ungdomsidrott och vill vara med? Kontakta Sports Heart på home@sportsheart.se

Anmäl dig till sportsheartlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster