• Väg 222 delvis avstängd
    18.03 Fortsatt trafikstörningar på SkurubronTrafikverket meddelar att Skurubron åter är öppen för trafik, dock förekommer det ännu en del begränsningar som leder till köer.Alla kommunala förskolor har öppet tills alla barn är hämtade. Vi uppmanar till att försöka hjälpa varandra med hämtningar i skolor och förskolor. Du kan själv hålla dig uppdaterad om trafikläget på www.trafiken.nu samt kollektivtrafi...
    Mer information

Jämför förskolor och grundskolor

I jämförelseverktyget på den här sidan kan du få en bra överblick av förskolor, pedagogisk omsorg och skolor som du är intresserad av. Vi lanserar nu en förbättrad version som ger dig bättre möjligheter att jämföra enheterna utifrån det du själv tycker är viktigt.

I verktyget nedan kan du välja vilka enheter och vilka uppgifter som du vill jämföra (till exempel frågor från kundenkät).

Viss information saknas fortfarande och vi jobbar med att lägga in den. För att lämna en synpunkt eller ställa frågor om tjänsten, klicka på länken "Synpunkter på sidan" direkt nedanför jämförelsetjänsten.

Gör så här

Klicka dig vidare under din valda kategori nedan. När du valt ut de verksamheter du vill jämföra, klicka i högerspalten under "Mina val" och "Jämför valda" för att utföra jämförelsen.