Tyck till
Talande webbLyssna

05 maj 2020

Hur är det att studera på distans?

Övergången till distansundervisning har inneburit utmaningar, men har för vissa elever har det fungerat riktigt bra.

Eleverna följer sitt ordningarie schema fast lektionerna är via google-meet. Samtliga uppgifter finns på schoolsoft och skolan har under lång tid arbetat systematiskt med att lägga ut all information till eleverna där.

- Jag tycker att det nästan fungerar bättre eftersom mina bussar till och från skolan ställer till det annars! Nu har jag kunnat koncentrera mig på uppgifterna hemifrån, säger Leon Brandt Källtorp på barn- och omsprgsprogrammet i årskurs två.

-Lärarna har försökt att variera undervisningen så gott det går, så distansstudierna har faktiskt funkat bra, avslutar Leon.

För de elever som behöver stöd i sina studier, finns Studion tillgänglig måndag- fredag 8.30-16.30. Elever som behöver hjälp bokar in individuellt distansstöd via studion@gustavsbergsgymnasium.se.

0 kommentarer har registrerats