Träffa oss digitalt!

Screenshot från livesändningen av Digitalt Öppet hus på G2 den 27 januari 2021. Bilden visar en panel med ungdomar och en samtalsledare.

Titta på Gustavsbergs Gymnasiums Digitala Öppet hus!

Den 8/2 kl 18.00 sände Studio G2 LIVE med information om gymnasieutbildningar, nya profiler och annat som kan hjälpa dig med ditt gymnasieval. Missade du vår sändning? Titta på den nu!

Titta på vårt digitala Öppet hus på Youtube! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gustavsbergs gymnasium är ett kreativt centrum som ger elever utveckling genom studiero, kunskap och insikt.

Möt skolledningen, SYV, lärare och elever samt ta del av skolans nysatsningar och nya programprofiler under vårt digitala öppet hus som sänds online med de senaste nyheterna på skolan.

- Visste du att du kan välja fotbollsprofil genom ett samarbete med Djurgården academy?

Hösten 2022 kommer du att kunna välja:

• Naturvetenskapsprogrammet - Marinbiologi & Dykning
  • Samhällsvetenskapsprogrammet - Kriminologi
  • Barn- och fritidsprogrammet - Pedagogik, ledarskap & Kreativitet
  • Hantverksprogrammet - Frisör
  • Introduktionsprogrammen

Profiler du kan välja HT 22

• E-sport
  • Fotboll
  • Innebandy
  • Puckelpist
  • Ishockey

Varmt välkommen till oss!

Rektor Christian Eklöv Hagman med personal

Boka ett enskilt samtal

Vill du boka ett enskilt samtal? Kontakta då vår SYV!

Kontakta SYV på G2