Barn- och ungdomsledar­stipendium

Värmdö kommun delar årligen ut ett ungdomsledarstipendium till barn- och ungdomsledare eller en förening för insatser inom barn- och ungdomsverksamheten. Stipendiet är på sammanlagt
20 000 kronor.

Barn- och ungdomsledarstipendiet ska i första hand delas ut till en person eller grupp som är bosatt eller verksam i Värmdö. Stipendiet överlämnas i samband med nationaldagsfirandet den 6 juni samtidigt med kommunens övriga stipendier och priser.

Hur söker eller nominerar jag?

Du kan själv ansöka om barn- och ungdomsledarstipendiet, eller nominera en kandidat, men det är kultur- och fritidsnämnden som tar beslutet och kan även utse en kandidat som inte är nominerad.

Ansök eller nominera via e-tjänst på service.varmdo.se under Uppleva och göra senast den 1 mars.

Kultur- och fritidsnämnden tar beslut om mottagare av stipendier den 28 april 2020.