Fakturor från kommunen

Nedan kan du läsa mer om hur du kan betala fakturor från kommunen.

Betala fakturor

Du kan betala dina räkningar till Värmdö kommun via elektronisk faktura. Anmälan gör du till din bank med hjälp av ditt kundnummer i kommunen.

En e-faktura är en elektronisk faktura som kommer direkt till din internetbank. Du får din faktura snabbare och betalningsinformationen fylls i automatiskt på internetbanken. Du minskar din klimatpåverkan – e-faktura distribueras helt digitalt och du slipper pappersfakturor.

Om du har frågor om fakturans innehåll skall du kontakta den referens som står på din faktura.

Det kostar inget att få e-faktura.

Så gör du för att få e-faktura

Du anmäler att du vill ha e-faktura från Värmdö kommun på din internetbank. Vid anmälan anger du ditt kundnummer som står på fakturan. Det är bra om du har den senaste pappersfakturan framför dig så att alla uppgifter blir rätt ifyllda.

När din anmälan är mottagen och registrerad hos Värmdö kommun kommer dina fakturor att skickas till din internetbank som e-fakturor. I och med detta skickas ingen pappersfaktura till dig.

Du kan behöva göra flera anmälningar till e-faktura. Värmdö kommun har tre olika val beroende vilken typ av tjänst det gäller.

OCR Bankgiro

Inbetalningar av kundfakturor EDP Future (avser VA/renhållning/slam) med OCR-nummer:
5233 - 7524

Inbetalningar (Övriga kundfakturor) med OCR-nummer:
643 - 3031

Inbetalning av manuella betalningar utan OCR-nummer:
5108 - 2972

Kontouppgifter - betalning från utlandet

Swedbank, 105 34 Stockholm

IBAN-nr:

SE86 8000 0832 7999 3136 7552

Swiftkod

SWEDSESS

BIC (Bank Identifier Code) och Nationellt ID

BIC och Nationellt ID är två typer av internationell standard för att identifiera banker i samband med utlandsbetalningar. Ibland används ordet SWIFT istället för BIC. BIC består av 8 eller 11 tecken. Om du måste ange 11 tecken, skriv då SWEDSESSXXX

Avanmäl e-faktura

Om du inte längre vill ha e-faktura gör du avanmälan på din internetbank. Avanmälan gäller för alla dina e-fakturor hos Värmdö kommun.