• Vattenläcka  
    13.00 Arbetet med att laga läckan har dragit ut på tiden på grund av att området runt ledningarna har varit svårtillgängligt. Lagningen påbörjas inom kort och vi hoppas kunna öppna ledningen och spola rent framåt 16-tiden. I dagsläget är det endast tre fastigheter i Mörtnäs som är påverkade av läckan. Vi återkommer med mer information så fort som arbetet slutförts.Tack för tålamod!Delar i övriga Värmdö ...
    Mer information

Idrottsaktiviteter

Lovaktiviteter för dig som gillar sport och idrott.


Sommarfotbollskola Värmdö IF

Vad: Sommarfotbollsskola med teknikträning, fotbollslekar miniturnering och mycket mer. Information om egen utrustning att ta med fås vid anmälan. I deltagaravgiften ingår frukt, lunch, mellanmål, fotboll, vattenflaska, t-shirt.

För vem: För barn födda 2009-2012

När: Vecka 25, mån-tor 15-18 juni kl 9-16

Var: Värmdövallen, Hemmesta

Pris: 950-1595 kr

Anmälan/frågor: Telefon 08-570 220 10, mail kansliet@varmdoif.se
Information: www.varmdoif.se


Gustavsbergs iF Handbollsklubb Summercamp

Vad: Sommarläger för flickor och pojkar födda 2009-2012 under tre dagar. Vi riktar oss både till redan aktiva och de som inte prövat handboll än.

Verksamheten kommer att anpassas efter deltagarnas ålder och kunskap. Lägret kommer att inkludera mycket lek (t.ex. redskapsbanor och bollekar) men även boll-teknik och för äldre mer "handbollsintresserade.

Du som vill komma bör ha enkla träningkläder, gympaskor och egen vattenflaska.

Lunchpaket kan bokas separat till extra kostnad.

För vem: åldersgrupp 8-11 år

När: Vecka 26, tis-tor 23 -25 juni kl 8-16)

Var: Värmdövallen i Hemmesta

Pris: Kostnadsfritt, Lunchpaket kan beställas.

Anmälan: Antalet platser begränsas till max 40 barn + 10 ledare, https://www.laget.se/GustavsbergHandboll/news/6368713/Anmal-dig-till-Summer-Camp-2020-nulänk till annan webbplats

Information/frågor: Har du frågor eller om det uppstår problem så mejla René på rene@gustavsberghandboll.nu


Beachvolley för starkare gemenskap

Vad: Vill du spela Beachvolleyboll? Värmdö Volleyboll Club arrangerar öppna och kostnadsfria Beachvolley-turneringar under sommaren! Tag tillfället i akt och kom och spela Beachvolley med oss!

För vem: åldersgrupp främst 15-25 år

När: Vecka 25-34 varje torsdag kl 17-19

Var: Grisslinge Havsbad

Pris: Kostnadsfritt

Anmälan: Anmälan sker på plats

Information/frågor: Facebook: Värmdö Volleyboll Club

Mailadress: farzad.rezaie@varmdo.se

 

Sports Heart Camp 2020

Vad: Välkommen till Sports Heart Camp 2020 med 16 olika idrottsinriktningar i Stockholms skärgård på Värmdö! Välj mellan fotboll, ishockey, handboll, basket, innebandy, friidrott, bordtennis, mountainbike, dans, e-sport, show, schack och årets nyhet tennis eller karate. Aktivitetscentret är laddat med allt ifrån hinderbana där en gladiator utmanar och swimrun med instruktör till Bumper Balls och Segways. Vi grillar, badar och njuter av sommaren tillsammans med nya kompisar.

För vem: Sports Camp med övernattning är för de äldsta (födda 2005-2008), Day Camp för de lite yngre (födda 2009-2012) och Play Camp tillsammans med vårdnadshavare för de allra yngsta (födda 2013-2015).

När: Vecka 32, söndag-fredag 2-7 augusti

Var: Värmdövallen, Motionsvägen 15, Hemmesta

Anmälan och information: http://www.sportsheart.selänk till annan webbplats

Arrangörer: Sports Heart i samarbete med Värmdö kommun.