Friluftsaktiviteter

Aktiviteter för dig som gillar friluftsliv med djur, natur och hav.

Dagläger på Nysveds gård

Vad: Riddjuris för nybörjare, Ridlekis för de som kan rida utan ledare, Ridläger för de som rider självständigt alla gångarter. Vi delar in grupper efter erfarenhet. Vi rider på volten och ut i skogen, kör ponny med vagn, tar hand om och matar gårdens alla djur och massa annat skoj. Mellis ingår, medtag egen lunch.
För vem: Barn och unga från ca 5 år
När: 24-27 feb kl 9-15
Var: Nysveds Gård
Pris: 2600 kr
Anmälan och frågor: www.nysvedsgard.selänk till annan webbplats

Funkisfiske

Vad: Fiskedag för barn från Kullsvedsskolan. Vi kommer att hålla till vid Mellansjönvid Malma kvart. Bussen hämtar på skolan kl. 9:30 finns på plats dagen ut och åker sedan tillbaka kl. 13:30.
För vem: Barn och unga på Kullsvedsskolan.
När: 25 feb klockan 9:30-13:30
Var: Mellansjön, Malma kvarn
Pris: Kostnadsfritt
Anmälan och frågor: Kontakta Malin Kjellin vid eventuella frågor, e-post: malin.kjellin@sportfiskarna.se, telefon: 08-410 80 613.
Arrangörer: Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund, Sportfiskarna i samarbete med Värmdö kommun.

Testa på hundsport med Värmdö Hundungdom

Vad: Vi kommer bjuda på en dag med fullt med aktiviteter som har med hund att göra. Under dagen kommer det finnas möjlighet till att testa på rallylydnad, freestyle/tricks och agility. Skulle vädret inte tillåta agility byter vi ut det mot roliga nosövningar istället. Vi anpassar aktiviteterna efter dig och din hunds tidigare kunskaper! Vi bjuder på lunch.
För vem: 8-15 år
När: Onsdag 26 februari klockan 10-13
Var: Poseidons väg 1, Mölnvik
Pris: 100 kr