Mötesplatser för unga

Vill du träffa kompisar, pröva på någon aktivitet eller bara ha ett ställe att sitta och ta det lugnt? Kommunens öppna mötesplatser för dig mellan 13-17 år erbjuder en skön, avslappnad miljö som du som besökare är med och utformar.

I lokalerna finns det café och tillgång till en mängd olika aktiviteter som till exempel spel, pingis, film, replokal och hantverksmaterial. Mötesplatserna erbjuder även aktiviteter inom olika estetiska konstformer, musikproduktion i studio och evenemang. Vill du skapa ett eget projekt eller event kan våra ledare coacha dig på vägen till att förverkliga dina ideér!

Tillsammans med engagerade ledare planeras projekt samt olika aktiviteter och platser att mötas på även utanför lokalerna. Till exempel anordnas träningsgrupper, utflykter och resor – allt utifrån dina önskemål, idéer, ditt driv och dina behov.

I Värmdö finns fem kommunala mötesplatser; Brunnen, Tomtebo, HUB plan 4, [at]Lobbyn och Ung i Värmdö på Discord. Fyrhuset i Stavsnäs drivs av en ideell förening.