Välkommen till Värmdö kulturhus - ett hus för alla!

 

I Gustavsbergs gamla hushållsporslinsfabrik hittar du Värmdö kulturhus. Värmen som en gång spreds från ugnarna ersätts nu av en ny värme från myllret av liv, människor, gemenskap och möten mellan olika konstuttryck, generationer och grupper. Tillsammans fyller vi huset och skapar ny historia.

interiör Värmdö kulturhus

Öppettider kulturhuset

Måndag kl. 9-19
Tisdag kl. 9-19
Onsdag kl. 12-19
Torsdag kl. 9-17
Fredag kl. 9-17
Lördag kl. 10-16
Söndag kl. 12-16

Bemannat i biblioteket

Måndag kl. 10-19
Tisdag kl. 10-19
Onsdag kl. 13-19
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-17
Lördag kl. 10-16
Söndag kl. 12-16

discokula på rosa golv

Vi erbjuder program och aktiviteter med ett brett innehåll för olika åldrar och intressen. Till evenemangskalendern Länk till annan webbplats.

böcker i bokhylla

Här finns avdelningar för barn, unga och vuxna samt en biblioteksscen för samtal, musik och möten. Gå till bibliotekets sida Länk till annan webbplats.

Värmdöbor, föreningar och företag kan själva vara med och skapa verksamhet i Värmdö kulturhus. Gå till Kulturhus för dig Länk till annan webbplats.

Vårt galleri är ett utställningsrum på 26 m2 för konstnärer, hantverkare, föreningar och skolor. Läs mer här Länk till annan webbplats.

karta över kulturhuset

Information om tillgänglighet, publikplatser, uthyrning och utrustning i våra olika lokaler i kulturhuset. Läs mer här Länk till annan webbplats.

kvinnor utanför hushållsporslinsfabriken

Vill du veta mer om vår resa mot Värmdö kulturhus och hushållsporslinsfabrikens historia? Läs mer här Länk till annan webbplats.